Waver™ - Om os

Hvem er Waver™

Waver.dk er en online webshop, som sælger moderne, teknologiske samt patenterede skosåler til brug for arbejde, hverdag eller sport. Kvalitet og service er i højsædet, og selvom vores teknologi er dokumenteret ved både universiteter samt af sportsfolk, kan det ske, at du enten fortryder eller blot ikke ønsker produktet. Her er det vores vision at gøre din oplevelse mindst lige så god, som hvis du var lige så forelsket i produktet, som vi er.

Søren Vinriis / Opfinder

Hvordan fungerer sålen?

Vores patenterede sål indeholder en vandmembran, der stimulerer et naturligt underlag for foden. Dine fodsåler og fødder får derfor en konstant varierende belastning, hvilket er sundere for din krop.

Ved belastning af sålerne opstår et stort hydraulisk tryk i vandet, der giver en stærk dynamisk trykfordeling og -aflastning af fodsålerne, hvilket er smertereducerende. Samtidig øger bevægelsen af fodsålerne energioptagelsen i fodsålerne, så du få stærkere fodsåler.

Vandbevægelserne påvirker også fodsålens følenerver med et stærkere og tydeligere signal om kroppens bevægelse, hvorfor Waver som noget helt unikt omgående forbedrer din balance.

Historien

Den første Waver-sål blev skabt for mere end fire årtier siden. Brugeren var ikke et menneske, men en hest. Den blev nemlig skabt som en stødabsorberende hestesko, der skulle øge hestens sundhedstilstand og performance, præcist som Waver gør det for løbere, golfspillere og andre sportsfolk i dag. Selvom brugeren af Waver er skiftet til mennesker, er vores mål omkring komfort, performance samt restitution uændret. Vi bestræber os stadig på, at kunne hjælpe brugeren og med at opnå større livskvalitet og glæde.